بیش از یک هزار باغچه‌ی خانه‌گی به زنان زراعت‌پیشه در کابل ساخته شده است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۶:۲۸
بیش از یک هزار باغچه‌ی خانه‌گی به زنان زراعت‌پیشه در کابل ساخته شده است


۲۶ میزان ۱۳۹۹
به منظور توان‌مندسازی زنان در سکتور زراعت، وزارت زراعت در سال مالی ۱۳۹۹ جهت تقویت و توان‌مندی اقتصاد خانم‌ها به یک هزار و ۱۹۰ خانم، باغچه‌های خانه‌گی ساخته است. این باغچه‌ها در ولسوالی‌های مختلف ولایت کابل احداث شده است.
در همین راستا برای ۱۰۰ خانم، وسایل پروسس مواد غذایی، برای ۷۰ خانم وسایل کشت و تولید سمارق و برای ۶۰ خانم دیگر وسایل صنایع دستی توزیع شده است.
به همین ترتیب امسال به منظور ارتقای ظرفیت بانوان شاغل در سکتور زراعت، به یک هزار و ۵۳۹ بانو در زمینه‌های مختلف کاری‌شان آموزش داده شده است.
توزیع دو هزار و ۸۸۰ مرغ از دیگر کارهای وزارت زراعت برای رشد اقتصاد خانم‌ها است.
هم‌چنان امسال ۹۷ ماشین خشک‌کننده میوه و سبزی و ۱۰ هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان و باغداران کابل توزیع شده که بخشی از مستفیدشونده‌گان خانم‌های زراعت‌پیشه هستند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۶:۲۹
Background image

جلسه ارائه گزارش سال مالی ۱۴۰۴ در وزارت زراعت برگزار شد

۲۳ میزان ۱۴۰۴
جلسه ارائه گزارش سال مالی ۱۴۰۴ با حضور ملا آغاجان “حاجی سالم”، معین مالی و اداری، و روسای سکتوری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید.
در آغاز جلسه، معین مالی و اداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۸
Background image

وزیر زراعت با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد دیدار کرد

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد (UNOPS) دیدار کرد. در این دیدار، رییس پروژه تنظیم اضطراری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۵
Background image

معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از چند پروژه زراعتی در این ولایت بازدید کرد.
در این سفر،. . .

بازگشت به خبرها