به شماری از خانواده‌های مالدار بی‌جاشده در لغمان کمک‌های مورد نیاز توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۶:۲۶
به شماری از خانواده‌های مالدار بی‌جاشده در لغمان کمک‌های مورد نیاز توزیع شد

۲۹  جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان می‌گوید در مناطق «کلع» و «کاکس» ولسوالی قرغه‌ای این ولایت، به ۱۲۰ خانواده‌ی مالدار بی‌جاشده کمک‌های مورد نیاز توزیع کرده است.
محمدجمیل خوشحال می‌گوید که از طریق این پروسه به خانواده‌های یادشده وسایل مورد نیاز در نگهداری حیوانات، خوراکه‌های حیوانی و در کنار آن به آنان ۲۵۸ بز توزیع شد.
آقای خوش‌حال می‌گوید، به هر خانواده دو-دو بز، وسایل نگهداری حیوانات و خوراکه حیوانی داده شده است.
هدف از توزیع این کمک‌ها در کنار توسعه‌ی مالداری، حمایت از خانواده‌های بی‌جاشده و زمینه‌سازی برای بهبود اقتصاد آنان بوده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت در ولایت بلخ و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده، نشست مهمی در مقام ولایت بلخ برگزار شد که در آن ملا محمد یوسف وفا والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت مور پت‌دار در مرکز ولایت پنجشیر

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفت‌های مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز در مرکز ولایت خبر داد.
مسئولان این ریاست می‌گویند، این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

بازگشت به خبرها