بررسی روند کار ساخت ذخیره خانه کچالو با سیستم صفر انرژی در ولسوالی یحیی‌خیل پکتیکا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۱:۴۰
د پکتیکا یحیی خېل ولسوالی کې د کچالو د صفرانرژۍ خونو رغنیزې چارې وڅېړل شوې

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا از روند پیشرفت و کیفیت کار پروژه ساخت ذخیره خانه کچالو با سیستم صفر انرژی در ولسوالی یحیی‌خیل این ولایت بازدید نمود.
انجینر محمد رازق رسولی آمر امور زراعتی، انجینر ارشاد احمد همکار مدیر ترویج و توسعه، و انجینر روح‌الله ستانکزی از ریاست زراعت پکتیکا به ساحه کاری ولسوالی یحیی‌خیل سفر کردند.
هدف از این سفر، بررسی کیفیت ساخت ذخیره خانه کچالو با سیستم صفر انرژی و نظارت بر پیشرفت کار بود. در جریان بازدید، با مسئولان شرکت قراردادی درباره وضعیت کاری گفتگو شد، نظم کاری ارزیابی گردید و رهنمودهای تخنیکی لازم برای بهبود کیفیت کار به آنان ارائه شد.
مسئولان ریاست زراعت ولایت پکتیکا می‌گویند که این پروژه نقش مهمی در نگهداری کچالو و جلوگیری از ضایع شدن حاصلات دهقانان این منطقه خواهد داشت.ش

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها