با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۰ - ۱۱:۲
با افتتاح اولین پروژه سولر سیستم در دایکندی، ۴۸ هکتار زمین تحت آبیاری قرار گرفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۰
نخستین پروژه سولر سیستم بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی، به بهره‌برداری سپرده شده و با بهره‌برداری آن ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این پروژه به کمک بنیاد آقاخان و تحت نظارت ریاست زراعت دایکندی، بالای دریای هلمند در ولسوالی میرامور اجرا شده است. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که با استفاده از این سیستم، به طول ۴۵۰ و ارتفاع ۲۰۰ متر، آب از دریای هلمند بالای مزارع انتقال می‌یابد و ۴۸ هکتار زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
از این پروژه 57 خانواده مستفید می‌شوند. هزینه اجرای این پروژه به یک میلیون و ۴۱۳هزار و ۸۹۹ افغانی می‌رسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها