ایجاد قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج در لوگر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۸ - ۱۵:۴۶
ایجاد قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج در لوگر

۸سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر، به ۴۲ مالدار عضو کوپراتیف‌های مولدین شیر، به منظور احداث قطعات نمایشی جواری برای ساخت سایلج، تخم جواری و کود کیمیاوی توزیع کرده است.
این ریاست می‌گوید که این مواد به مالداران پل‌علم مرکز ولایت لوگر به همکاری و مالی و تخنیکی پروژه «CLAP» و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، «FAO»، توزیع شده است.
سایلج یکی از خوراکی‌های باکیفیت حیوانی است که بیشتر برای تغذیه گاوهای شیری استفاده می‌شود. قطعات نمایشی جواری که احداث می‌شوند، از آن به منظور تولید سایلج استفاده می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۵۷
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی‌های قوش‌تپه و درزاب جوزجان

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور رسیدگی به مشکلات مالداران، با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ مواد خوراکی حیوانی را برای 600 تن از خانواده‌های مالدار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی در وزارت زراعت برگزار شد

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی عبدالقدیر احمد معین مالی و اداری وزارت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۴۸
Background image

آموزش طریقه درست نهال‌شانی برای باغداران ولایت نیمروز 

۱۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از باغات قریه‌های ملا عبدالصمد و ده خواجه بازدید کرده و برای باغداران در مورد طریقه درست نهال‌شانی. . .

بازگشت به خبرها