امسال بیش از دوصدهزار راس مواشی کوچی‌ها در کابل تداوی شدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۴:۱۳
امسال بیش از دوصدهزار راس مواشی کوچی‌ها در کابل تداوی شدند

۶حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، گزارش داده که امسال بیش از دوصدهزار و ۱۷۴ راس مواشی کوچی‌ها تداوی و حدود ۲۰۷هزار و ۵۶۸ دوز واکسین در مقابل امراض ساری مانند طبق، انترکس، پاسترولوز، ریخک، طاعون بالای نشخوارکنند‌‌گان کوچک تطبیق گردیده است.
هم‌چنین هفده واحدهای ساحوی وترنری جهت ارایه خدمات به مالداران تمویل شده، بالای ۲۷هزار و ۷۱۴ راس مواشی کوچی دوای ضد پرازیت‌های داخلی تطبیق گردیده و ۱۷ واحدهای ساحوی وترنری حمایت مالی و تخنیکی شده است.
 هم‌چنین ۴۹ گروپ توسعه مالداری و ارتقای ظرفیت ایجاد، برای ۵۸۸ تن از کوچی‌ها در مورد جلوگیری از مصاب شدن به مرض کرونا آگاهی‌دهی، جهت چاق‌سازی مواشی۲۱هزار و ۳۵۰ کیلوگرام خوراکه متراکم توزیع شده است. همین‌طور ۸۵۴ راس مواشی به ۳۴۹ خانواده‌ی توزیع شده است.
در جریان امسال جهت ارایه خدمات بیشتر، یک کلینیک درپغمان ترمیم، یک کلینیک در ولسوالی قره باغ اعمار شده است. هم‌چنین از هفت‌صد مالدار حمایت مالی و تخنیکی شده است.
ظرفیت ۴۰۰ مالدار کوچی در زمینه‌‌های مختلف مالداری و صحت حیوانی بلند برده شده و هم‌چنین ۱۳۴ ماشین پشم‌بافی به کوچی‌های مالدار توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۴
Background image

آغاز پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیای ۲ هزار جریب زمین زراعتی در هلمند

پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی قریه بولان مربوط مرکز ولایت هلمند، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هلمند و شماری از بزرگان، متنفذین و. . .

BACK TO NEWS