امسال بیش از دوصدهزار راس مواشی کوچی‌ها در کابل تداوی شدند

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۴:۱۳
امسال بیش از دوصدهزار راس مواشی کوچی‌ها در کابل تداوی شدند

۶حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، گزارش داده که امسال بیش از دوصدهزار و ۱۷۴ راس مواشی کوچی‌ها تداوی و حدود ۲۰۷هزار و ۵۶۸ دوز واکسین در مقابل امراض ساری مانند طبق، انترکس، پاسترولوز، ریخک، طاعون بالای نشخوارکنند‌‌گان کوچک تطبیق گردیده است.
هم‌چنین هفده واحدهای ساحوی وترنری جهت ارایه خدمات به مالداران تمویل شده، بالای ۲۷هزار و ۷۱۴ راس مواشی کوچی دوای ضد پرازیت‌های داخلی تطبیق گردیده و ۱۷ واحدهای ساحوی وترنری حمایت مالی و تخنیکی شده است.
 هم‌چنین ۴۹ گروپ توسعه مالداری و ارتقای ظرفیت ایجاد، برای ۵۸۸ تن از کوچی‌ها در مورد جلوگیری از مصاب شدن به مرض کرونا آگاهی‌دهی، جهت چاق‌سازی مواشی۲۱هزار و ۳۵۰ کیلوگرام خوراکه متراکم توزیع شده است. همین‌طور ۸۵۴ راس مواشی به ۳۴۹ خانواده‌ی توزیع شده است.
در جریان امسال جهت ارایه خدمات بیشتر، یک کلینیک درپغمان ترمیم، یک کلینیک در ولسوالی قره باغ اعمار شده است. هم‌چنین از هفت‌صد مالدار حمایت مالی و تخنیکی شده است.
ظرفیت ۴۰۰ مالدار کوچی در زمینه‌‌های مختلف مالداری و صحت حیوانی بلند برده شده و هم‌چنین ۱۳۴ ماشین پشم‌بافی به کوچی‌های مالدار توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها