افزایش ۱۵ درصدی حاصلات انگور در هرات

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۵/۹ - ۱۵:۸
افزایش ۱۵ درصدی حاصلات انگور در هرات

۹ اسد ۱۳۹۸
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هرات می‌گویند که بررسی‌ها و برداشت‌ها از تاک‌های انگور این ولایت نشان می‌دهد که میزان حاصلات در سال روان، نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
بشیراحمد احمدی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت این افزایش حاصلات را کم‌سابقه می‌داند و می‌افزاید: «مجموعاً در هرات، اضافه‌تر از هشت هزار هکتار زمین زیر کشت باغ‌های انگور قرار دارد و بر بنیاد بررسی‌ها، تقریباً امسال بیش از ۱۳۵ هزار متریک تن تولید خواهیم داشت.»
باغداران هرات نیز به حاصلات تاکستان‌های‌شان خوش‌بین‌اند و می‌گویند که امسال حاصلات انگور در این ولایت نظر به سال پار بیش‌تر شده و دلیل آن، «همکاری‌های وزارت زراعت در بخش ایجاد باغ‌های انگور، توزیع به موقع آفت‌کش‌های نباتی و راه‌نمایی‌های درست این وزارت» می‌دانند.
عبدالزبیر "پیرمرد"، یک تن از باغداران ولسوالی انجیل ولایت هرات، می‌گوید: «حاصلات باغ‌های انگور من، امسال نظر به سال‌های قبل بسیار خوب است و باغ‌های من وسعت پیدا کرده و آفت تاک‌ها کم است.»
این در حالی است که در سال گذشته ساحه کشت انگور در ولایت هرات به هفت هزار و ۷۰۰ هکتار و حاصلات به دست آمده از آن به ۱۲۰ هزار تن می‌رسید. در ولایت هرات بیش‌تر از ۴۸ نژاد (ورایتی) انگور وجود دارد که مشهورترین آن‌ها لعل، فخری، شینگل‌خانی، میراحمدی، کشمشی و حیطه است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۲۸
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون فراه و ریاست زراعت این ولایت

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست پوهنتون فراه و ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت به‌منظور تقویت همکاری‌های علمی و مسلکی و گسترش فعالیت‌های تحقیقاتی و عملی در بخش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

آموزش دهاقین و باغداران در سه ولسوالی ولایت پروان

۵ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به همکاری مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها در جریان هفته گذشته برنامه‌های آموزشی را برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۹:۴۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی به منظور برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری

نشستی به منظور ایجاد هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مؤسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه خزانی محصولات زراعتی و مالداری، به سرپرستی مولوی احمدالله اتل رییس پلان و پالیسی و. . .

BACK TO NEWS