اشتراک وزیر زراعت در گردهمایی بزرگ مردمی در ولایت بغلان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۶ - ۱۰:۴۳
اشتراک وزیر زراعت در گردهمایی بزرگ مردمی در ولایت بغلان 

۶ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش به ادامه سفرهای ولایتی به ولایت بغلان سفر کرد و در مجلس بزرگی که به منظور جلب همکاری در تطبیق پروژهای زراعتی و مالداری با حضور مولوی عبدالرحمان حقانی والی بغلان، روسا ادارات محلی و  شماری از باشنده گان بغلان برگزار شده بود اشتراک کرد.
وزیر زراعت در این نشست بزرگ پیرامون برنامه های وزارت زراعت سخن زده علاوه کرد" افغانستان دارای آب‌های فراوان در چهار زون کشور می‌باشد اما؛ از این آب ها کمتر استفاده می‌گردد و‌ نیاز است تا کار شود و مردم از فقر ‌ و ناداری خلاص شوند و  راه حل رهایی از این وضعیت کار نمودن بالای انکشاف زراعت، مالداری و استفاده درست از آب های کشور می‌باشد". 
سپس والی بغلان پیرامون مشکلات باشنده گان ولایت بغلان صحبت کرده و خواستار همکاری بیشتر با آنان شد" مردم بغلان امسال‌ از ناحیه سرازیر شدن سیلاب متضرر شده و از شما می‌خواهیم  که در کنار کمک های امارتی موسسات را نیز تشویق نمایند تا پروژه های امداد رسانی را به مردم بغلان فراهم  نمایند تا به این مردم کمک شود".
همچنان مولوی عبدالرحیم احدی رییس زراعت ولایت بغلان نیز در این بنرامه سخنرانی نموده افزود" چندین کانال آبیاری و هزاران جریب زمین زراعتی در جریان سرازیر شدن سیلاب در ولایت بغلان تخریب شده ‌‌ و نیاز است که جهت ترمیم و فعال سازی دوباره آن کار شود".
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی وضعیت کلی زراعت و مالداری و جلب همکاری مسوولان محلی در تطبیق پروژهای زراعتی و مالداری به ولایت های شمال کشور سفر کرده و با مسوولان محلی، دهقانان، مالدارن و مشتبثین سکتور خصوصی دیدار می نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها