اشتراک وزیر زراعت در کمپاین ملی‌نهال شانی ولایت لوگر

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۵
د لوګر ولایت د نیالګیو کښېنولو په ملي کمپاین کې د کرنې وزیر ګډون

۲۱ حوت ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در کمپاین ملی نهال‌شانی که با شعار «غرس نهال و محو خشک‌سالی» در ولایت لوگر با حضور مسئولان محلی و شماری از روئسای وزارت زراعت راه اندازی شده بود اشتراک کرد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در آغاز کمپاین ملی‌ نهال‌شانی گفت:« ما پنج برنامه اساسی در بخش‌های زراعت، مالداری، آبیاری، منابع طبیعی و تثبیت اراضی کشور زیر دست داریم، نهال‌شانی باعث سرسبزی و شادابی کشور، مرهم برای طبیعت و مفید برای سلامتی مردم می‌باشد.»
در همین حال مولوی سید امین هاشمی رییس زراعت ولایت لوگر در کنار بیان کارکردهای یک‌ساله این ریاست گفت:« امسال نزدیک  به صدهزار اصله نهال در سراسر ولایت لوگر آماده غرس است که امروز این کمپاین را آغاز می‌کنیم، ما از مردم می‌خواهم که هر فرد (مرد، زن و حتی کودکان) نهال غرس کنند و از آن نگه‌داری نماید.»
مولوی محمد انور دین پرور معاون والی ولایت لوگر با تشویق مردم برای غرس نهال گفت:« این یک مسوولیت دینی و فردی است که نهال غرس کنند و از آن نگه‌داری کنند، غرس نهال صدقه جاریه است.»
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر کمپاین ملی نهال‌شانی را با شعار غرس نهال و محو خشک سالی در این ولایت آغاز نموده است.
در کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت لوگر مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شیخ ضیاالرحمن مدنی والی ولایت لوگر، محمد انور دین پرور معاون والی ولایت لوگر، مولوی سید امین هاشمی رییس زراعت، رییس کلتور، رییس شاروالی، رییس تحصیلات ولایت لوگر، مسوولین محلی، بزرگان قوم و دهاقین اشتراک نموده بودند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

افزایش ۵ درصدی تولید شیر و لبنیات در ولایت لوگر

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر از افزایش ۵ درصدی تولید و عرضه شیر و لبنیات در مقایسه با سال گذشته خبر دادند.
داکتر خان شیرین خسروی، آمر مالداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۱۹
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌ اساس پیشنهاد ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا و هدایت مقام ولایت، ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عناوین «تشریح رهنمود ارزیابی اجراآت، پلان کاری و گزارش کاری». . .

BACK TO NEWS