آغاز بهره‌برداری از ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۴:۵۵
آغاز بهره‌برداری از ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ ۳ جدی ۱۳۹۹ داکتر انوارالحق احدی، ‌وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخته شده توسط پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را با افتتاح چند ذخیره‌گاه پیاز در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرد. این ذخیره‌گاه‌های پیاز در ۱۱ ولسوالی ولایت بلخ، با هزینه‌ی مجموعی ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی ساخته شده است. معاون والی، رییس شورای ولایتی و شماری دیگر از مسوولان محلی ولایت بلخ و دهقانان، در این مراسم آقای احدی را همراهی می‌

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، ‌وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز ساخته شده توسط پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را با افتتاح چند ذخیره‌گاه پیاز در ولسوالی دهدادی به بهره‌برداری سپرد.
این ذخیره‌گاه‌های پیاز در ۱۱ ولسوالی ولایت بلخ، با هزینه‌ی مجموعی ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی ساخته شده است.
معاون والی، رییس شورای ولایتی و شماری دیگر از مسوولان محلی ولایت بلخ و دهقانان، در این مراسم آقای احدی را همراهی می‌کردند.
غلام‌فاروق خپلواک، معاون مالی و اداری والی بلخ در این مراسم روی سرمایه‌گذاری در بخش باغداری و ماهی‌پروری و تطبیق پروژه‌های آبیاری تاکید کرد و خواهان ادامه‌ی پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در ولایت بلخ شد.
محمدافضل حدید، رییس شورای ولایتی بلخ نیز با اعلام حمایت از تطبیق پروژه‌های زراعتی در این ولایت، خواهان افزایش در میزان توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری و کود کیمیایی برای دهقانان ولایت بلخ شد و گفت که دهقانان بیش‌تری در این ولایت فعالیت دارند و باید زراعت در این ولایت میکانیزه شود و میزان قرضه‌دهی افزایش یابد. او هم‌چنان خواست که در سال آینده توجه بیش‌تر به مالداری شود و نیز از آب دریای آمو برای زراعت در بلخ استفاده شود.
در ادامه انوارالحق احدی وزیر زراعت گفت که وزارت زراعت نه تنها در بلخ، بلکه در سطح کشور امسال به ارزش ۶.۸ میلیارد افغانی،‌ پروژه مدیریت محصولات زراعتی را آغاز کرد که شامل هزاران ساختمان (کشمش‌خانه، ذخیره‌گاه پیاز و کچالو و سردخانه‌ی صفرانرژی سیب و انار و توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی) می‌شود.
وزیر زراعت گفت که امسال در بلخ ۶۰۳ پروژه مدیریت محصولات زراعتی تطبیق شده است.
باید گفت که مجموع بودجه امسال وزارت زراعت برای ولایت بلخ ۶۸۳ میلیون افغانی بوده است. آقای احدی گفت که در سال آینده ضمن این که پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بلخ تداوم می‌یابد، در بخش‌های آبیاری و مالداری، خودکفایی در سکتور لبنیات و روی باغداری از طریق پروژه‌های مختلف توجه می‌شود تا سرمایه‌گذاری بیش‌تر شود و مؤثریت کارها افزایش یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS