جلسه جمع آوری عواید با رئسای زراعت دوازده ولایت برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۲:۴۶
د ۱۲ لایتونو دکرنې رییسانو سره د عوایدو راټولولو په پار غونډه وشوه

جلسه  انسجام و جمع آوری عواید وزارت زراعت تحت رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری این وزارت با اشتراک رئسای زارعت، آبیاری و مالداری دوازده ولایت برگزار شد.
 این جلسه که به گونه آنلاین با مسوولان زراعت ولایت‌های کاپیسا، پروان، ننگرهار، لغمان، پکتیکا، خوست، نورستان، تخار، سرپل، ارزگان، زابل و کندهار برگزار شده بود در  معین مالی و اداری وزات زراعت از مصمم بودن رهبری وزارت زراعت بر تنظیم منابع عایداتی و تثبیت سرچشمه‌های جدید عایداتی یاد کرده افزود" ما مصمم هستیم تا وزارت زراعت را در کنار اراییه خدمات به یک وزارت عایداتی نیز تبدیل نمایم که بتواند حد اقل بودیجه خود را تمویل کرده بتواند".
در همین حال معین مالی و اداری به رئسای ولایتی هدایت داد تا در پلان مالی سال آینده شان برنامه‌های را در نظر بگیریند که در کنار اینکه خدماتی است عایداتی نیز باشد و همچنان در تشکیل سال آینده خویش موضوع ادغام کارمندان ادارت جدیدا مدغم شده به وزارت زراعت را در نظر بگیرند.
پس حاکمیت ا.ا بر افغانستان تمام مصارف کشور از منابع داخلی تمویل می‌گردد بنا نظر به هدایت رهبری امارت اسلامی تا تمام ادارات بالای پروژه های عایداتی کار نمانید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

اختتام کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در ولایت پنجشیر

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از اختتام موفقانه کمپاین ادویه‌پاشی علیه آفات مورپت‌دار و خیمه‌ساز در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این کمپاین که به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۶
Background image

در زون شرق نزدیک به یک میلیون پیوند درختان میوه‌دار تثبیت و برآورد شد

۲۵ جوزای ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان آمریت تصدیق تخم‌های اصلاح‌شده ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، نخستین نظارت و برآورد تخمینی پیوندک‌های تولیدشده را در ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۸:۲۱
Background image

به دهاقین در ولسوالی سروبی کابل آموزش عملی کشت عصری شالی ارائه شد

مدیریت عمومی زراعت و مالداری ولسوالی سروبی ولایت کابل در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، به منظور افزایش حاصلات شالی و ترویج روش‌های نوین زراعتی، آموزش عملی کشت شالی را. . .

بازگشت به خبرها