۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۵۷
۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود


۳۱ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش 
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و لایت هرات می‌گویند، قرار است طی سال جاری به همکاری مالی موسسه همکار دست به دست در هرات از طریق شرکت‌های افغان رویال زعفران و شرکت طلای سرخ افغانستان به مساحت ۸۳ جریب زمین زعفران ارگانیک کشت گردد.
مولوی پیر محمد حلیمی، رییس زراعت ولایت لوگر، پروسه تولید زعفران ارگانیک را برای اولین بار در ولایت هرات یک گام مثبت در قبال ارزش افزایی بالای محصولات زعفران افغانستان یاد نموده، شرکت‌های تحت پوشش را تشویق نمودند تا این پروسه را با صداقت و ایمان داری به پیش ببرند .
خالد ودان مسول دفتر HIH  در این باره گفت، اهداف اساسی این پروژه دست‌یابی به درآمد بیشتر برای دهاقین و شرکت‌های زعفران از طریق حمایت آن‌ها برای سرمایه گذاری در تولیدات عضوی و تصدیق شده می‌باشد که ارزش و تقاضا زیاد در بازارهای بین‌المللی داشته باشد.
در همین حال برای شرکت‌های تطبیق کننده پیاز زعفران، کود حیوانی، پایه، سیم خاردار، لوله‌های پی وی سی و سورلر توزیع شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها