جلسه کمیته جلوگیری از غصب املاک اماراتی در ولایت بامیان دایر گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۳۱
جلسه کمیته جلوگیری از غصب املاک اماراتی در ولایت بامیان دایر گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱  هـ.ش
هفتمین جلسه کمیته جلوگیری از غصب املاکات اماراتی درولایت بامیان درمقر ریاست   زراعت دایر شد.
در این جلسه ملاگلاب الدین ذبیح الله ریس زراعت، نمایندهگانی از ادارات مقام ولایت،  عدلیه، محکمه، شاروالی، اراضی ومدیران خدمات زراعتی مرکز و ولسوالی‌ها و اعضای کمیته برگزار شد.
در این جلسه بعد از مرور بر مصوبات جلسه قبلی، اداره اراضی و محکمه  از فعالیت‌های‌شان به کمیته گزارش دادند. ریس زراعت تاکید بر اجرایی‌شدن فرامین شیخ صاحب نمود و بیان داشت که کمیته های ایجادشده درولسوالی ها درکارخویش سرعت بخشیده ازاجراات خویش این کمیته رااطمینان دهند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۳:۲۱
Background image

واگذاری زمین از وزارت زراعت به ریاست عمومی  شرکت‌های امارتی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۰ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست، و محمد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۲:۲
Background image

بازدید هیأت وزارت زراعت از پروژه‌های انکشافی و اقلیمی در لغمان

۹  دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیأت، از پروژه‌های انکشافی بودجه داخلی چکدم قریه میدانی مربوط مرکز و همچنان از پروژه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۱۱:۱۲
Background image

تکمیل و بهره‌برداری ۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در دایکندی

۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵۵ باب ذخیره صفری پیاز در ولسوالی‌های نیلی، پاتو و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه ساختمانی با تمویل مالی سازمان خوراکه و زراعت ملل. . .

بازگشت به خبرها