امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی چند سال اخیر در قسمت ترویج این سبزی اقدامات موثری انجام شده است.
هم‌چنین کارمندان ترويج آمريت امور زراعتى ریاست زراعت بغلان، روش‌های جدید کشت و برداشت بادنجان رومی را به دهقانان آموزش داده‌اند.
سال گذشته در همین ایام، یک سیر بادنجان رومی در بازار پلخمری، مرکز ولایت بغلان، ۲۱۰ تا ۲۵۰ افغانی خرید و فروش می‌شد. اما، امسال هر سیر آن به ۶۰ تا ۷۵ رسیده است.
دهقانان بغلانی دلیل کاهش قیمت‌ها را جنگ و نبود مارکیت می‌دانند.
سال گذشته، ۸۹۶هکتار زمین در ولایت بغلان بادنجان کشت شده و از آن ۲۰هزار و ۶۰۸ متریک‌تُن حاصل برداشته شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
Background image

بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر زراعت از بزرگ‌ترین سبزخانه بخارا و تأکید بر همکاری در بخش تکثیر انساج نباتی

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یکی از بزرگ‌ترین سبزخانه‌های این شهر بازدید کرد که. . .

BACK TO NEWS