اعطای قرضه‌های کوچک بانک انکشاف اسلامی از طریق ADF، بررسی شد

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۳ - ۱۷:۳۸
اعطای قرضه‌های کوچک بانک انکشاف اسلامی از طریق ADF، بررسی شد

۲۳ سرطان ۱۴۰۰
جلسه‌ای به اشتراک شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، داکتر ایمل آرمان، رییس هیأت عامل صندوق انکشاف زراعت (ADF)، جوزف لِزارد، رییس دفتر زراعت اداره توسعه بین‌المللی امریکا (USAID) و نماینده‌گان بانک انکشاف اسلامی (IsDB)  در مورد بحث روی چگونه‌گی ارایه قرضه‌های کوچک به دهقانان از سوی بانک انکشاف اسلامی برگزار شد.
شیرشاه امیری، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، در این جلسه گفت که این وزارت به‌صورت همه‌جانبه در راستای تطبیق این پروژه تلاش می‌کند.
هم‌چنان مسوولان دفتر زراعت اداره توسعه بین‌المللی امریکا گفتند که برای تطبیق این پروژه،‌ این اداره همکاری‌های تخنیکی فراهم می‌کند.
پروژه ارایه قرضه‌های کوچک به دهقانان، ١٠ میلیون دالر امریکایی هزینه دارد که از سوی بانک انکشاف اسلامی تمویل و توسط صندوق انکشاف زراعت تطبیق می‌شود. قرار است از این مقدار پول، دهاقین و تشبثات زراعتی در سرتاسر افغانستان مستفید شوند.
بانک انکشاف اسلامی از وزارت زراعت و صندوق انکشاف زراعت خواست تا درخواست‌نامه رسمی خویش را از طریق وزارت مالیه به این بانک ارایه کنند تا مراحل اجرایی پروژه آغاز شود. بنا بر پلان تعیین شده، تطبیق این پروژه از ماه سپتامبر سال ٢٠٢٢ آغاز خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۴:۱۲
Background image

سفر رییس توسعه غله جات وزارت زراعت به ولایت غزنی

۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی محمد اسماعیل شکیب، رییس توسعه غله جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی وضعیت کلی زراعت و آموزش‌دهی کارمندان ترویج ولایت غزنی، در رأس یک هیئت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

کمپاین نهال شانی در ولایت سمنگان آغاز شد

 ۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین نهال شانی در ولایت سمنگان به هدف گسترش فضای سبز، کاهش آلودگی هوا و مبارزه با تغییرات اقلیمی در صحن مقام ولایت سمنگان آغاز گردید.
داملا محمد شعیب رسالت والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۱:۵۶
Background image

بازدید از پروژه مالداری در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۵ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
مسوولان  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همراهی مسئولین دفتر کمیته هالند در افغانستان از پروژه‌های مالداری در همکاری با مالداران چندین قریه ولسوالی چمتال. . .

BACK TO NEWS