جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۱۶ - ۱۴:۳۲
جلسه رهبری وزارت زراعت در مورد بررسی موضوعات مختلف برگزار شد

۱۶سرطان ۱۴۰۰
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بحث و تصمیم‌گیری‌های جدید در باره موضوعات مختلف از جمله مصرف بودجه انکشافی، مقرره وزارت، نقش کوپراتیف‌ها در زراعت، خریداری تخم اصلاح‌شده و هم‌چنین وجود برخی از مشکلات در پروژه مدیریت محصولات زراعتی، به رهبری داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، برگزار شد.
وزیر زراعت، در این جلسه دیدگاه و نظریات رهنمودی خود را در باره مقرره وزارت زراعت بیان داشته و هم‌چنین هدایت داد تا با درنظرداشت اهمیت کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری، ساختار این کوپراتیف‌ها مورد مطالعه و ارزیابی دقیق قرار گیرند. آقای احدی افزود که نقش کوپراتیف‌ها در انکشاف زراعت و مالداری نقش برازنده، فعال و موثر باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۶:۲۹
Background image

جلسه ارائه گزارش سال مالی ۱۴۰۴ در وزارت زراعت برگزار شد

۲۳ میزان ۱۴۰۴
جلسه ارائه گزارش سال مالی ۱۴۰۴ با حضور ملا آغاجان “حاجی سالم”، معین مالی و اداری، و روسای سکتوری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید.
در آغاز جلسه، معین مالی و اداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۸
Background image

وزیر زراعت با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد دیدار کرد

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با رییس عمومی دفتر پروژه‌های عملیاتی ملل متحد (UNOPS) دیدار کرد. در این دیدار، رییس پروژه تنظیم اضطراری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۵
Background image

معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از چند پروژه زراعتی در این ولایت بازدید کرد.
در این سفر،. . .

بازگشت به خبرها