به ۳۴۴ خانم بی‌بضاعت در بغلان فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع شد

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۱۶:۷
به ۳۴۴ خانم بی‌بضاعت در بغلان فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع شد

۲۲ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از طریق برنامه زراعت به اشتراک مردم یا «CLAP»، مربوط به وزارت زراعت، به ۳۴۴ زن بیوه و بی‌بضاعت فارم‌های کوچک مرغ تخمی توزیع کرده است.
هریک از این فارم‌های کوچک که شامل شصت قطعه مرغ تخمی، شش عدد آب‌خوره، شش عدد دانه‌خوره و ۵۶۶ کیلوگرام دانه‌ی مرغ و واکسین مورد نیاز می‌شود، به زنان بیوه و بی‌بضاعت در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، بنو اندرآب و ده‌صلاح توزیع شده است.
عبدالغیاث صدیقی رییس اداره زراعت ولایت بغلان، می‌گوید که هدف از توزیع این فارم‌های کوچک مرغ‌داری به زنان بی‌بضاعت، ترویج صنعت مرغ‌داری در این ولایت و کمک به بهبود وضعیت اقتصادی این زنان است. آقای صدیقی می‌گوید که توزیع این فارم‌ها فرصت‌های خوب شغلی را برای زنان مساعد می‌سازد. زنان مستفیدشونده، از این اقدام ریاست زراعت بغلان ابراز خرسندی کرده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۳
Background image

جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سیزدهمین جلسه شورای عالی صندوق وجهی انکشاف زراعتی به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و با حضور انجنیر عبدالغفور غفاری، رییس عمومی صندوق وجهی انکشاف. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر تحت ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رییس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در این نشست، مدیر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲۸
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۲۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان با حضور مولوی روح الله روحانی رییس زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت  در دفتر ریاست زراعت برگزار گردید.
در آغاز نشست، آیاتی. . .

بازگشت به خبرها