دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۶:۳۸
دیدار وزیر زراعت با رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان، درباره‌ی رسیده‌گی به آسیب‌های خشک‌سالی احتمالی

۶ حوت ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان ملاقات کرد. در این دیدار، آنان درباره‌ی هم‌آهنگی‌ها برای رسیده‌گی به آسیب‌دیده‌گان ناشی از خشک‌سالی، ‌از جمله توزیع گندم و دیگر مواد خوراکی به نیازمندان، صحبت کردند.
وزیر زراعت در این نشست گفت که سال ۱۴۰۰، خشک‌سالی است و باید به نیازمندان و زیان‌دیده‌گان مواد خوراکی و مورد نیازشان کمک شود، زیرا مردم توان تحمل این مشکل را ندارند. آقای احدی هم‌چنین گفت: «کوشش ما نیز همین است که در این راستا برنامه‌ها و پلان‌های خودمان را تقویت کنیم و از شما می‌خواهیم تمرکز بیش‌تر به این مورد کنید و در بخش رسیده‌گی به نیازمندان تلاش‌های‌تان را بیش‌تر بسازید.»
سپس مری الن، رییس سازمان غذایی جهان «WFP» در افغانستان گفت که خشک‌سالی رخ داده است و نهاد آنان تلاش می‌کند به این موارد رسیده‌گی کند، بودجه‌اش را بیش‌تر می‌سازد و کاملاً در جریان اوضاع قرار دارد.
خانم الن افزود که از ماه مارچ ۲۰۲۱ به پنج میلیون نفر کمک‌رسانی را آغاز می‌کنیم و در این راستا تعهدمان را اعلام می‌کنیم.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها