گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۱۴
گفت‌وگو درباره‌ی ساخت باغ‌های تجارتی با رییس مؤسسه‌ی قطری الغرافه

۲۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با شاهد جواد، ‌رییس مؤسسه‌ی خیریه‌ی الغرافه‌ی قطر دیدار و درباره‌ی فعالیت‌های این مؤسسه صحبت کرد.
شاهد جواد، رییس مؤسسه الغرافه گفت که این مؤسسه در بخش‌های مختلف، خصوصاً در زمینه‌ی ایجاد باغ‌های خرما سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بخشی از این نخلستان‌ها به ثمر رسیده است.
آقای جواد از برنامه‌های آینده‌ی این مؤسسه در بخش توسعه‌ی سکتور باغداری نیز سخن گفت و افزود که آنان می‌خواهند در بخش ایجاد باغ‌های درختان همیشه‌سبز (ستروس) در شرق کشور سرمایه‌گذاری کنند و فعالیت‌شان را در بخش باغداری توسعه می‌دهند.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت در این ملاقات گفت که فعالیت‌های این مؤسسه را ارزنده می‌داند و از این مؤسسه می‌خواهد و این نهاد را تشویق می‌کند تا در ساخت باغ‌های تجارتی نیز فعالیت کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS