پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰
پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

۲۳ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی امید «OMAID»، در جلسه‌ای به داکتر انوارالحق احدی ‌وزیر زراعت آبیاری و مالداری، با اشتراک حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت، درباره‌ی کارهای مقدماتی، برنامه‌های آینده و دیگر مسایل پروژه‌ی یاد شده معلومات ارایه کردند.
حامد احمدی، رییس پروژه‌ی امید در این جلسه گفت که این پروژه در ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و تا ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد. آقای احمدی گفت که بودجه‌ی پروژه‌ی امید ۱۷۰ میلیون دالر است که از سوی بانک جهانی پرداخته می‌شود.
آقای احمدی گفت که پروژه‌ی امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است و قرار بر این شده تا توسط آن، پنج پارک صنعتی در پنج زون کشور ساخته شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی این پروژه گفت که، پروژه‌ی امید در بخش پروسس یک تغییر کلان ایجاد خواهد کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۸:۴۶
Background image

آموزش ۶۰۰ دهقان در میدان وردک برای سازگاری با تغییرات اقلیمی

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی دهقانان به منظور سازگاری سکتورهای زراعت و مالداری با تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و افزایش تاب‌آوری آنان از سوی ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۹
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی و مشک‌های آلمونیمی برای دهقانان و مالداران در فراه

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای حمایت از دهقانان و مالداران و تقویت فعالیت‌های زراعتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

بازگشت به خبرها