دست‌آوردهای ریاست زراعت بدخشان در سال مالی ۱۳۹۹

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۸ - ۱۶:۳۸
دست‌آوردهای ریاست زراعت بدخشان در سال مالی ۱۳۹۹

۸ جدی ۱۳۹۹
زراعت بدخشان، درسال مالی ۱۳۹۹، در سکتور زراعت ۲۷۵ میلیون و ۲۶۵هزار و ۷۱ افغانی بودجه داشت. این بودجه در بخش‌های مختلف زراعتی، مالداری، باغداری و آبیاری در ولسوالی‌های جرم، بهارک، کشم، شهدا، تگاب و یفتل این ولایت در قالب برنامه‌های مختلف از قبیل پروژه پنج آمو که شامل ۹ برنامه‌ی دیگر می‌شود، به مصرف رسیده است. از طریق این پروژه چندین کانال آبیاری درجه دو و سه ساخته شده است. هزینه مجموعی این پروژه‌ها ۷۱ میلیون و ۶۴۱ هزارو ۸۶۱ افغانی بوده که به صورت کامل عملی گردیده است.
هم‌چنین ساخت آب‌ریزه‌ها و تاسیس انجمن‌ها نیز ۲۸ میلیون و ۲۳۴هزار و ۷۵۳ افغانی هزینه برداشته است. ایجاد مزرعه‌های نمایشی گندم، جواری و شالی نیز ۷۰۰ هزار افغانی هزینه برداشته است.
برنامه‌های مختلف زراعتی و باغداری نیز از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری یا NHLP به ارزش شش میلیون و ۵۱۲هزار و ۸۸۰ افغانی در مناطق مختلف ولایت بدخشان اجرا شده است.
برنامه مدیریت محصولات زراعتی که شامل ۱۷۲ پروژه از قبیل ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو، پیاز و سردخانه میوه‌جات تازه می‌شود نیز به ارزش ۱۳۰ میلیون افغانی اجرا شده است.
پروژه انکشاف ملی مالداری با هزینه دو میلیون و۸۰۰ هزار، پروژه‌های منابع طبیعی که شامل ساخت قوریه‌ها، پارک ملی واخان، کاشت تخم جیره می‌شود، نیز به ارزش هشت میلیون و ۹۵۶هزار و ۶۹۳ افغانی اجرا شده است.
برنامه حاصل‌خیزی زراعتی از قبیل کشت زعفران، سویابین، مبارزه با آفات وامراض نباتی و حیوانی، ایجاد قطعات نمایشی و تفتیش مزرعه به ارزش بیش از ۲۵۲هزار افغانی مورد اجرا قرار گرفته است.
در عین حال ۵۳۸ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم نیز به ارزش ۲۳ میلیون و ۸۹۶هزار و ۸۸۴ افغانی نیز به دهقانان بدخشان توزیع شده است.
با این حال، ریس زراعت بدحشان می‌گوید که این اداره در نظر دارد تا در سال آینده در چهار ولسوالی این ولایت برای ۴۰۰خانواده باغچه‌های خانه‌گی بسازد، ساحات سبز را گسترش دهد و در پنج ولسوالی ساحات سبز ایجاد کند و پنج واحد ترویجی بسازد. هم‌چنین پنج گدام با ظرفیت ۲۵۰ متریک تن اعمار نماید و کانال‌های زراعتی را در چهار ولسوالی این ولایت ترمیم و یا اعمار کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها