۲۰۰ بسته‌ی ارزش‌افزایی نبات طبی هینگ در ولایت هرات توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۷ - ۱۶:۱۲
۲۰۰ بسته‌ی ارزش‌افزایی نبات طبی هینگ در ولایت هرات توزیع شد

۷ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات از طریق تطبیق پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی، برای  ۲۰۰ نفر مستفیدشونده، ۲۰۰ بسته‌ی ارزش‌افزایی نبات طبی هینگ شامل ۱۶ قلم لوازم و اجناس مورد ضرورت را برحسب نیازمندی‌های‌شان توزیع کرد.
افزون بر تطبیق این فعالیت، به مساحت ۲۰۰ هکتار چراگاه نیز در ولسوالی زنده‌جان در شمال روستاهای شکیبان و میمیزک قرق تحت کشت نبات هینگ یا آنغوزه قرار گرفت .
باید یادآور شد که تطبیق این گونه پروژه‌ها بر علاوه‌ی اثرگذاری مثبت بر محیط زیست و بهبود آب و هوا، در رشد اقتصاد نیز نقش به سزایی دارد .

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS