وزیر زراعت در دیدار با والی بلخ: ۶۰۳ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بلخ تکمیل شده است

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۴ - ۱۳:۴۵
د کرنې وزیر د بلخ له والي سره په لیدنه کې: د بلخ په ولایت کې د کرنیزو محصولاتو مدیریت ۶۰۳ پروژې پلي شوي دي

۴ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، با محمدفرهاد عظیمی، والی آن ولایت دیدار و روی مسایلی در مورد توسعه‌ی زراعت و باغداری و مالداری صحبت کرد.
والی بلخ در این ملاقات راجع به تطبیق پروژه‌های زراعتی سخن گفت و از توجهاتی که در بخش زراعت و مالداری در بلخ شده، از وزیر زراعت تشکر کرد. آقای عظیمی گفت، کارهای در بخش زراعت در ولایت بلخ شده، اما نیاز است تا توجه بیش‌تر به ماهی‌پروری، مالداری، تطبیق پروژه‌های آبیاری در اطراف دریای آمو، توسعه‌ی باغداری صورت بگیرد تا سرمایه‌گذاری‌ها در این بخش بیش‌تر شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، ‌آبیاری و مالداری در این ملاقات گفت که در جریان سال روان مالی در ولایت بلخ در کنار دیگر پروژه‌های زراعتی تطبیق شده، مجموعاً ۶۰۳ پروژه در قالب مدیریت محصولات زراعتی به ارزش ۳۱۰ میلیون افغانی تطبیق گردیده است.
آقای احدی هم‌چنان گفت که در کنار تداوم مدیریت محصولات زراعتی در سال مالی آینده، شماری دیگر از پروژه‌ها نیز در ولایت بلخ تطبیق به زمینه‌های مختلف توجه خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها