مسلخ بلخ به زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۱:۲۶
مسلخ بلخ به زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود

۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت بلخ با محمدفرهاد عظیمی والی و شماری دیگر از مسوولان محلی این ولایت، از مسلخ معیاری بلخ دیدار و نظارت کرد.
مسلخ ولایت بلخ، به هزینه‌ی شش میلیون دالر از کمک‌های بانک انکشاف آسیایی به صورت معیاری در ۲۵ جریب زمین ساخته شده است و آماده‌ی بهره‌برداری می‌باشد.
این مسلخ در هشت ساعت کار، ظرفیت ذبح و پروسس ۱۰۰ گاو و ۵۰۰ گوسفند را دارد.
ساخت و فعالیت مسلخ‌های معیاری باعث ایجاد فرصت‌های شغلی، بلندرفتن درآمد سکتور خصوصی و دولتی و بهبود محیط زیست می‌گردد و جلو کشتار حیوانات به شکل پراکنده و غیرمعیاری را می‌گرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۲:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه بازسازی قوریه‌ها و سرسبزی در لغمان

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان اعلام کرد که کار عملی پروژه بازسازی قوریه‌ها و سرسبزی مربوط این ریاست در چوکات بودجه داخلی وزارت زراعت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست زراعت ننگرهار: به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در بخش زراعت و مالداری توجه ویژه صورت می‌گیرد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار با دانیال مسؤول عمومی بخش پاسخ‌گویی به حوادث اضطراری اداره غذا و زراعت سازمان ملل. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۰:۱۰
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی برای وقایه مرض تب کانگو در فاریاب

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب اعلام کرد که کمپاین دواپاشی برای جلوگیری از شیوع مرض خطرناک تب خون‌دهنده کانگو (CCHF) در این ولایت آغاز. . .

بازگشت به خبرها