تا پایان سال چهار هزار و ۷۷۱ هکتار باغ احداث و احیا می‌شود

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۴:۴
تا پایان سال چهار هزار و ۷۷۱ هکتار باغ احداث و احیا می‌شود

۱۸ عقرب ۱۳۹۹
کار احداث و احیای چهار هزار و ۷۷۱ هکتار باغ مثمر در سراسر کشور با آغاز سال مالی جاری شروع شد و تا کنون چهار هزار و ۶۳۰ هکتار آن جدیداً احداث و احیا شده است.
از میان ۱۹۵ هکتار آن شامل احداث باغ‌های متراکم و نیمه‌متراکم و یک‌هزار و ۳۱۸ هکتار آن احیای باغ‌های کهنه می‌‌شود.
این باغ‌ها در ۳۴ ولایت جدیداً احداث و احیا شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۳۴
Background image

سمینار هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت افتتاح شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ 
سمینار سه‌روزه هم‌آهنگی رؤسای مرکزی و ولایتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در تالار پامیر این وزارت با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر ،ملا آغاجان آخند  “حاجی‌سالم” معین. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۲۳
Background image

آغاز کار پروژه اعمار چکدم در ولسوالی خیبر فاریاب

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار پروژه مهم چکدم در قریه ده‌سبز ولسوالی جدیدالتشکیل خیبر ولایت فاریاب از بودجه انکشافی وزارت زراعت به هزینه 865 هزار افغانی به‌گونه رسمی آغاز شد. 
این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۰:۳۰
Background image

در پکتیکا پروژه مدیریت حوزه‌های آبی آغاز شد

۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ صفرالمظفر ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا اعلام کرد که به‌منظور بهبود معیشت جوامع آسیب‌دیده و کاهش میزان آسیب‌پذیری، کارهای عملی پروژه «مدیریت. . .

بازگشت به خبرها