کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب چکدم و ذخیره‌ی کوچک آبی را در جنگل‌زارها آغاز کرده است.
این چکدم‌ها و ذخیره‌های کوچک آبی، که کار آن از آغاز سال مالی جاری شروع شده بود، تا اخیر همین سال در ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.
هم‌چنین ۱۶۰ بند خاکی آب‌گردان نیز در جنگل‌زارهای ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

جلوگیری از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان از طریق خط فرضی شورابک

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که در نتیجه همکاری مشترک مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی شورابک و ارگان‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۰:۲۹
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها دهقان در ولایت فراه آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی‌اچ‌اِی» و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

بازگشت به خبرها