کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب بند محافظتی کوچک (چکدم) در جنگل‌زارها تا پایان امسال تکمیل می‌شود


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۲۴ هزار مترمکعب چکدم و ذخیره‌ی کوچک آبی را در جنگل‌زارها آغاز کرده است.
این چکدم‌ها و ذخیره‌های کوچک آبی، که کار آن از آغاز سال مالی جاری شروع شده بود، تا اخیر همین سال در ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.
هم‌چنین ۱۶۰ بند خاکی آب‌گردان نیز در جنگل‌زارهای ولایت‌های هرات، فراه، غور، قندهار، بغلان و سمنگان ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

آغاز فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی در بدخشان

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه عرضه خدمات مالداری و صحت حیوانی از سوی مؤسسه کمیته هالند با هماهنگی و همکاری  ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان رسماً آغاز گردید.
بر بنیاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

امسال ۲٫۵ تُن عسل از قندهار به کشورهای خارجی صادر شده است

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات مسوولان مسلکی آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، امسال از این ولایت در مجموع ۲٫۵ تُن عسل به کشورهای خارجی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

بازگشت به خبرها