ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace»

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۹ - ۱۵:۲۰
ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی

ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace»؛
صبحت روی ضرورت بازاریابی برای تولیدات
۹ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حامد انصاری مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace» در افغانستان ملاقات کرد.
مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace» درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های آینده‌اش در زمینه بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت یا «CBARD» به سرپرست وزارت زراعت معلومات داد.
سپس داکتر انوارالحق احدی، بر ضرورت بازاریابی برای تولیدات، کمک‌های تخنیکی و حضور سکتور خصوصی تأکید کرد.
باید گفت که نهاد بازاریابی «Roots of Peace» مسوولیت بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت را به دوش دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

بازگشت به خبرها