به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۱۷ - ۱۴:۵۴
به یک هزار خانواده در بامیان بسته‌های پروسس لبنیات و به ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع شد
 
۱۷ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از طریق پروژه‌ی مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، به یک هزار خانواده بسته‌های پروسس لبنیات و برای ۵۰۰ خانواده بسته‌های مرغداری توزیع می‌کند. توزیع این بسته‌ها با حضور سیدانور رحمتی والی بامیان، در مرکز ولایت آغاز شد. به دنبال آن، این برنامه در ولسوالی‌های تحت پوشش ادامه خواهد یافت.
بسته‌های پروسس لبنیات برای هر خانواده شامل ظرف آلمونیمی، پروسس‌کننده‌ی شیر، شیردان آلمونیمی، صاف‌کننده‌ی شیر (جالی)، چوکات خشک‌کننده قروت، جک پلاستیکی و موزه است. هم‌چنان بسته‌های مرغداری برای هر خانواده ۳۵۰ کیلوگرام دانه‌ی مرغ، دو تا آب‌خوره، دو تا دانه‌خوره، چهار متر جالی و بسته‌های انتی‌بیوتیک را شامل می‌شود. برای زنانی که بسته‌های مرغداری کمک شده، پیش از این به هر کدام‌شان ۳۰ مرغ تخم‌گذار توزیع گردیده بود.
مالداری و تولید لبنیات در روستاها، خصوصاً جاهای سردسیر مانند ولایت بامیان، یکی از منابع موثر عایداتی است که می‌تواند خانواده‌ها را در افزایش درآمدهای‌شان کمک کند. از همین رو پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها، جهت انکشاف زنجیره‌ی مالداری در ولسوالی‌های تحت خود، کمک می‌کند.
بهره‌برنده‌گان از بسته‌های پروسس لبنیات شامل آن عده زنان بی‌بضاعتی‌اند که قبل از شیوع ویروس کرونا بسته‌های مالداری شامل گوسفند شیرده بره‌دار و بسته‌های خوراکی را دریافت کرده بودند. با توزیع این بسته‌ها، خانواده‌های یادشده می‌توانند لبنیات معیاری تولید کنند و عاید بیش‌تر به دست بیاورند.
پروژه مصونیت غذایی و معیشت خانواده‌ها به منظور کمک به مصونیت غذایی، بهبود وضعیت تغذّی، معیشتی و اقتصادی؛ خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت را از طریق معیشت‌های مختلف زراعتی، مالداری و انکشاف زنجیره‌های ارزشی آن معیشت‌ها در سطوح مختلف همکاری می‌کند. این پروژه توسط اداره‌ی انکشافی سویس «SDC» تمویل و با همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست معین مالی و اداری وزارت زراعت با کارمندان ریاست مالی و حسابی برگزار شد

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در یک نشست با کارمندان ریاست مالی و حسابی این وزارت دیدار کرد.

در این نشست، حامد شفیق آمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها انتقال داده شد

۱۳ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان مجدد و سرپرست این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۰
Background image

کمک کنجاره برای مالداران نیازمند در ولسوالی بلخ توزیع شد

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در سطح ولسوالی بلخ ولایت بلخ، به‌منظور بهبود تغذیه حیوانات، کمک‌های کنجاره برای مالداران نیازمند توزیع گردید.

این کمک‌ها از سوی دفتر آغاخان. . .

بازگشت به خبرها