یک شرکت تولیدکننده تخم اصلاح‌شده در نیمروز آغاز به کار کرد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۲ - ۱۱:۱۷
یک شرکت تولیدکننده تخم اصلاح‌شده در نیمروز آغاز به کار کرد
۲۱جوزای ۱۳۹۹
یک شرکت خصوصی در تفاهم با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، برای تولید تخم اصلاح شده گندم در ولایت نیمروز آغاز به کار کرد.
ذبیح‌الله اولیازاده رییس اداره زراعت نیمروز، می‌گوید که این شرکت با پنجاه درصد بودجه شخصی و پنجاه درصد از کمک‌های اداره خوراکه و زراعت ملل متحد، FAO، راه‌اندازی شده است.
برمبنای قراردادی که میان ریاست زراعت و یک شرکت خصوصی به امضا رسیده است، این شرکت تخم‌های زراعتی اصلاح شده را تهیه و در اختیار دهقانان قرار می‌دهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS