کمپاین نهال‌شانی با شعار «صلح و همدلی» در کندز آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۱ - ۹:۲۲
 کمپاین نهال‌شانی با شعار «صلح و همدلی» در کندز آغاز شد

۱۰حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، کمپاین سراسری نهال‌شانی در این ولایت را با حضور شماری از مقام‌های محلی، شهروندان تحت شعار «صلح و همدلی» آغاز کرد.
عبدالهادی قرلق رییس اداره زراعت کندز، در مراسم آغاز این کمپاین گفت که این کمپاین به منظور ایجاد فضاهای سبز و زیبایی کندز راه‌اندازی شده است. وی افزود: «به پیشواز بهار، اهداف ما در این برنامه، تشویق مردم به سهم‌گیری در سرسبزسازی، حفظ و بهبود محیط‌زیست، کم ساختن آلودگی هوا و افزایش زیبایی، بهبود منابع آب و ارتقای ظرفیت به هدف گسترش فرهنگ نهال‌شانی و نهال‌پروری در سطح ولایت کندز است.»
رییس زراعت کندز می‌گوید که در جریان این کمپاین قرار است ۲۶هزار اصله نهال مثمر و زینتی در ساحات مختلف غرس شوند. وی افزود قرار است طی سال آینده، دوهزار جریب باغ نیز در کندز احداث شود.
عبدالهادی قرلق از مردم خواست تا در ایجاد فضای سبز و زیبایی مناطق‌شان سهم بگیرند. وی گفت: «باید بدانیم که همه‌ی ما طوری‌که در تنفس هوا سهیم هستیم در سرسبزسازی محیط خویش و تولید اکسیجن، زیبایی‌بخشی به ماحول و محیط‌زیست مان نیز سهم بگیریم. شاندن، پرورش و مراقبت از نهال زمان زیادی از ما نمی‌گیرد اما زمانی زیادی به‌ما می‌بخشد. ما باید به خود و فرزندان‌مان تعهد داشته باشیم که آینده پر از زیبایی، سرسبز و سرشار از تازگی به فرزندان‌مان به ارمغان بگذاریم. همه می‌دانیم که تنها تلاش یک‌جانبه کافی نیست بناً مسوولیت انسانی همه‌ی ما این است تا نهال بنشانیم و با گیاهانی که موجودات زنده‌اند مهربان باشیم و آنها را مراقبت و آبیاری نماییم.»
هم‌چنین عبدالجبار نعیمی والی ولایت کندز نیز، سهم‌گیری در سرسبزی و آبادی کشور را مسوولیت هر شهروند توصیف کرده گفت با غرس یک نهال هر شهروند باید پیام صلح و همدلی را به نمایش بگذارند و برای پیشرفت و ترقی کشور خویش بکوشند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها