برای ۸۰ تن در ولسوالی آبشار پنجشیر وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۹:۱۵
برای ۸۰ تن در ولسوالی آبشار پنجشیر وسایل پروسس لبنیات توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۸۰ تن از افراد واجد شرایط، شامل زنان و مردان، در قریه‌های سنگی‌خان و دوست‌علی ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر، وسایل پروسس لبنیات توزیع شد.
این برنامه از سوی مؤسسه مرسی کورپس با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) و تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر تطبیق شده است.
مستفیدین این برنامه پیش از دریافت وسایل، به مدت شش ماه آموزش‌های نظری و عملی را در بخش پروسس لبنیات فرا گرفته‌اند و اکنون با دریافت وسایل لازم، زمینه برای پروسس و تولید فرآورده‌های لبنی در سطح قریه‌های شان فراهم شده است.
مستفیدین با ابراز خرسندی از دریافت این وسایل می‌گویند که با پروسس محصولات لبنی و فروش آن در بازارهای محلی و خارجی، تلاش خواهند کرد عواید مالداران را افزایش داده و زمینه رشد و توسعه پروسس لبنیات را در قریه‌های شان فراهم کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۳
Background image

آغاز روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی کشنده بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم بذری گندم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان مستحق در ولسوالی کشنده ولایت بلخ، از سوی ریاست زراعت بلخ با همکاری دفتر WHH  و حمایت مالی سازمان خوراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۲۵
Background image

ایجاد قطعه نمایشی گندم ورایتی وحدت ۱۵ در ولسوالی شولگره بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
یک قطعه نمایشی گندم از ورایتی وحدت ۱۵ به مساحت یک جریب زمین آبی، در قریه قدیم ولسوالی شولگره ولایت بلخ، ایجاد و کشت شد.
این قطعه نمایشی توسط کارمند غله‌جات و حبوبات. . .

BACK TO NEWS