روند تطبیق ۲۰۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین در بدخشان آغاز می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۵:۱۴
روند تطبیق ۲۰۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین در بدخشان آغاز می‌شود

۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری و کنترول بیماری لمپی‌اسکین (آبله پوستی) در حیوانات نشخوارکننده بزرگ، ورکشاپ آموزشی دو روزه برای ۶۲ تن از داکتران وترنر ولسوالی‌های مختلف ولایت بدخشان برگزار شد.
این برنامه با همکاری دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) و با هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شده و قرار است در جریان آن ۲۰۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین برای ۲۰۰ هزار رأس گاو در ۲۹ ولسوالی این ولایت تطبیق شود.
در این ورکشاپ، داکتران وترنر در زمینه روش‌های معیاری تطبیق واکسین، اصول وقایه و کنترول بیماری لمپی‌اسکین و نحوه استفاده از وسایل و تجهیزات مربوط آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند. همچنان، واکسین و تجهیزات مورد نیاز برای تطبیق آن در ولسوالی‌ها در اختیار داکتران وترنر قرار داده می‌شود.
مفتی شمس‌الله شمس، سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در مراسم آغاز این برنامه از همکاری دفتر FAO در راستای تطبیق برنامه واکسیناسیون قدردانی کرده و بر تطبیق مؤثر، دقیق و مسئولانه واکسین‌ها تأکید کرد.
کیکاوس تکساری، مدیر عمومی پلان و هماهنگ‌کننده برنامه‌ها، و آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت بدخشان نیز در مراسم افتتاحیه این ورکشاپ حضور داشتند.
این برنامه آموزشی تحت مدیریت داکتر عنایت‌الله همدرد، مسئول بخش مالداری دفتر FAO در زون شمال‌شرق، و داکتر فهیم‌الله شریفی، آمر مالداری و صحت حیوانی، به مدت دو روز ادامه دارد.
پس از پایان ورکشاپ، داکتران وترنر به ولسوالی‌های مربوط اعزام شده و روند تطبیق عملی ۲۰۰ هزار دوز واکسین لمپی‌اسکین را برای گاوها در سراسر ولایت بدخشان آغاز خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از جریان اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو بدخشان

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
انجنیر نصیر احمد احمدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از جریان کار اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ده‌ها تن از دهاقین و مستفیدشوندگان پروژه تنظیم علفچرها در غور

 ۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی جوامع محلی در مورد اهمیت علفچرها و استفاده درست از منابع طبیعی، ورکشاپ آموزشی را برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۶
Background image

رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان معرفی شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حیات‌الله قیومی «زرقاوی» به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌عنوان رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان تعیین. . .

BACK TO NEWS