آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون حیوانات کوچک در خوست

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۹:۱۵
آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون حیوانات کوچک در خوست

۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، سومین دور کمپاین واکسین در برابر بیماری طاعون حیوانات کوچک «پی.پی.آر» را در این ولایت آغاز کرد.
این کمپاین تحت نظر آمریت مالداری و صحت حیوانی، توسط کارمندان تخنیکی آموزش‌دیده عملی می‌شود. هدف این روند، جلوگیری از این بیماری کشنده، تأمین صحت حیوانات و تقویت وضعیت اقتصادی مالداران عنوان شده‌است.
قرار است روند واکسین به‌گونه شفاف، منظم و گسترده به همه مناطق این ولایت گسترش یابد. انتظار می‌رود که این اقدام سبب توسعه سکتور مالداری، کاهش تلفات حیوانی و افزایش تولیدات حیوانی گردد.
این کمپاین تا زمانی ادامه خواهد یافت که مالداران و حیوانات آنان در این ولایت از واکسین برخوردار شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها