انتقال زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معادن و پترولیم

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۶ - ۹:۱۵
انتقال زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معادن و پترولیم

در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست عمومی اراضی و انجنیر حمیدالله حبیبی رییس پروژه مس عینک وزارت معادن و پترولیم حضور داشتند، زمین از سوی ریاست اراضی به وزارت معادن و پترولیم انتقال گردید.
این زمین بر اساس پیشنهاد ریاست انتقال و توزیع زمین‌های اداره اراضی وزارت زراعت و به حکم امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) توسط ریاست عمومی اراضی به وزارت معادن و پترولیم در ولسوالی محمدآغه ولایت لوگر، در ساحه مس عینک به مساحت ۲۲۱۸ جریب به‌منظور استخراج مس عینک انتقال داده شد.
توافق‌نامه انتقال این زمین میان مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و انجنیر حمیدالله حبیبی رییس پروژه مس عینک وزارت معادن و پترولیم به امضا رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS