توزیع مواد خوراکی حیوانی برای ده‌ها مالدار در ارغستان کندهار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۳۰ - ۱۰:۲۶
د کندهار ارغستان کې پر لسګونو مالدارانو د څارویو خوراکي توکي ووېشل شول

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالندی، برای ۳۶ تن از مالداران در ولسوالی ارغستان مواد خوراکی حیوانی توزیع گردید.
این کمک پس از یک روند شفاف و عادلانه توسط کمیته مشترک برای مالداران مستحق توزیع شد. در جریان توزیع، به مالداران آموزش‌های لازم در مورد استفاده مؤثر از این خوراکه‌ها برای پرواربندی گوسفندان نیز ارائه گردید.
طبق معلومات مسئولان، پیش از توزیع کمک‌ها وزن گوسفندان گرفته شد و در گوش هر رأس شماره‌گذاری گردید تا علامت‌گذاری شوند. پس از مصرف خوراکه‌های توزیع‌شده، دوباره وزن‌گیری انجام خواهد شد تا نتایج آن برای مالداران به‌گونه روشن تثبیت گردد.
هدف از این کمک، فراهم‌سازی تسهیلات لازم برای تقویت مالداری در مناطق دوردست کندهار، حمایت از مالداران و ترویج استفاده مؤثر از خوراکه‌های مناسب در پرواربندی گوسفندان عنوان شده است.
قابل یادآوری است که حدود یک هفته پیش نیز به تلاش ریاست زراعت کندهار و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، برای ۲۰ تن از مالداران در ولسوالی دامان به‌منظور ایجاد غوجله‌های معیاری و عصری کمک‌هایی صورت گرفته بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS