به ۴۰ خانواده بی‌بضاعت و معلول در قندهار بزهای اصلاح‌نسل توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۷ - ۹:۱۳
به ۴۰ خانواده بی‌بضاعت و معلول در قندهار بزهای اصلاح‌نسل توزیع شد

به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار و با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری مؤسسه معیشت پایدار برای افغانستان «SLOE»، برای ۴۰ خانواده بی‌بضاعت، بی‌سرپرست و معلول در ناحیه پنجم و دهم شهر قندهار بزهای اصلاح‌نسل توزیع گردید.
حافظ حمیدالله آمر بخش مالداری ریاست زراعت قندهار گفت روند نام‌نویسی برای دریافت این کمک حدود دو ماه پیش انجام شده بود و اکنون به هر خانواده مستحق دو رأس بز اصلاح‌نسل توزیع گردید تا نیازمندی‌های لبنی خود را برآورده و محصولات اضافی را به بازار عرضه کنند.
به گفته وی، هدف از این کمک تقویت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت و بی‌سرپرست، فراهم‌سازی زمینه کار برای زنان در خانه و بلند بردن سطح عایدات آنان است تا در آینده در زمان نیاز بتوانند متکی به خود باشند.
همچنین باید افزود، حدود دو هفته پیش همین مؤسسه برای خانواده‌های مشابه ۱۰۰ کیلو خوراکه فشرده، ۲۵ کیلو بوس، ۲۵ کیلو آردوه، یک پارسل علوفه خشک و مبلغ ۳ هزار افغانی نقدی برای ساخت غوجله توزیع کرده بود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS