یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.
این مرکز که به هدف رشد مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌هایی که معیشت‌شان بر مالداری استوار است تأسیس گردیده، با ۲۰ قلم وسایل مختلف پروسس شیر و تولید لبنیات تجهیز شده است.
گفته می‌شود این اقدام در راستای انکشاف صنعت لبنیات و افزایش ظرفیت اقتصادی مالداران محل صورت گرفته است.
همچنین یادآور می‌گردد که این مرکز پیش‌تر با سیستم برق آفتابی مجهز گردیده بود و قرار است در آینده نیز وسایل بیشتری از جمله موتر یخچالی برای جمع‌آوری شیر از قریه‌جات به آن فراهم شود.
ریاست زراعت پنجشیر تأکید دارد که به تلاش‌های خود برای رشد و توسعه پایدار سکتور زراعت و مالداری در این ولایت ادامه خواهد داد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها