دیدار وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۷ - ۱۱:۴۴
دیدار وزیر زراعت با رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در دفتر کارش دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، درباره راه‌اندازی پروژه‌های پایدار در بخش‌های زراعت، مالداری، آبیاری، ایجاد سردخانه‌ها، فابریکه‌های پروسس لبنیات، مسلخ، اعمار شبکه‌های آبیاری و فارم‌های مالداری بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
ریچارد ترانچارد در ابتدای این دیدار، گزارشی از فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان ارائه کرد و از تعهد کشورها و نهادهای بین‌المللی برای حمایت از مردم افغانستان سخن گفت. وی همچنین به اعلام کمک ۴۵ میلیون دالر از سوی دولت انگلستان اشاره کرد.
مولوی عطاءالله عمری ضمن قدردانی از تلاش‌های این سازمان، تاکید کرد که عملی‌سازی پروژه‌های بنیادی و انکشافی در بخش‌های مختلف زراعتی و مالداری می‌تواند راهی موثر برای بهبود وضعیت اقتصادی مردم و زندگی دهقانان و مالداران باشد.
گفتنی است که سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، یکی از نهادهای مهم در حمایت از مالداران و دهقانان افغانستان بوده و سالانه هزاران تن را تحت پوشش کمک‌های خود قرار می‌دهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها