دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱ - ۸:۳۶
دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس احصایه و معلومات آن ولایت

مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دفتر کار خود با قاری حبیب‌الرحمن عثمانی  رئیس احصایه و معلومات ولایت بدخشان و همراهان ایشان دیدار و ملاقات نمودند.
در این دیدار، دو طرف روی چگونگی نظارت بر برنامه سروی مواشی که قرار است از سوی سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد  در هماهنگی هر دو ریاست در سطح این ولایت آغاز گردد، بحث و گفتگو کردند. هدف از این برنامه، مدیریت و نظارت دقیق طبق مواد طرزالعمل تهیه شده توسط مرکز بود تا از اجرایی شدن موفق آن در ولایت بدخشان اطمینان حاصل شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۲:۲۱
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به هرات

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ادامه سفر های ولایت‌اش  در رأس هیئتی از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت هرات سفر کرد و در نشستی با مقام‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های کمکی برای دهقانان در بلخ

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که به همکاری دفتر «سی اچ ای»  در ولسوالی چمتال، بسته‌های کمکی برای ۲۷ تن از دهقانان این ولسوالی توزیع شد.
این بسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۳۴
Background image

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

سی‌وسومین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۹   الی ۱۲ میزان سال ۱۴۰۴ با شعار « سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت و مالداری افغانستان، مطمئن‌ترین راه به سوی رشد و. . .

بازگشت به خبرها