بررسی روند مصرف بودیجه و تطبیق پروژه‌های انکشافی در وزارت زراعت

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۹:۳۶
د بودیجې لګښت او د پرمختیايي پروژو پلي کولو بهیر ارزونه

جلسه‌ای به‌منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی و مصرف بودیجه انکشافی سال جاری، به ریاست مولوی عطاءالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در این وزارت برگزار شد. در این جلسه، ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت و رئیسان سکتوری حضور داشتند.
 بودیجه انکشافی برای وزارت زراعت جهت  تطبیق پروژه‌های مختلف در نظر گرفته شده است. این پروژه‌ها شامل برنامه‌های ملی باغداری و مالداری، انکشاف مالداری و صحت حیوانی، اعمار و ترمیم سردخانه‌ها، ساختمان‌های آبیاری، خرید تجهیزات زراعتی و تنظیم نباتات طبی وحشی به اشتراک جامعه می‌باشند.
مولوی عطاءالله عمری در این جلسه بر تکمیل به‌موقع پروژه‌ها تأکید کرده و گفت: «ریاست‌های مربوطه مکلف‌اند پروژه‌ها را در وقت معین و با کیفیت بالا تکمیل کنند تا مصدر خدمت به مردم باشند.» وی افزود: «افغانستان یک کشور زراعتی است و مردم از ما انتظار خدمت دارند. ما باید با پلان‌های جامع و تطبیق آن، دستاوردهای ملموس داشته باشیم.»
همچنین، پروژه‌هایی نظیر رشد صنعت طیور، ماهی و حشرات اقتصادی، احیا و حفاظت جنگلات طبیعی، تنظیم علفچرها، مطالعه سیستم معلومات خاک افغانستان، اعمار شبکه‌های زهکشی و تهیه تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در دستور کار این وزارت قرار دارند.
علاوه بر این، ترویج نبات هنگ، ایجاد سبزخانه‌ها، اعمار تجهیزات دستگاه تولید نایتروجن مایع در ولایت بلخ، و مطالعات امکان‌سنجی برای ایجاد فارم‌های گاو شیری نیز بخشی از برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برای امسال است.
در پایان جلسه، مسئولان ریاست‌های مختلف به ارائه گزارش‌های کاری و پیشرفت پروژه‌های انکشافی پرداختند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها