به ۱۵۰ دهقان در هرات بسته‌های وسایل زراعتی توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۳۰ - ۱۴:۳۰
 به ۱۵۰ دهقان در هرات بسته‌های وسایل زراعتی توزیع شد

۳۰میزان ۱۳۹۸
به ۱۵۰ دهقان قراردادی تولیدکننده سبزیجات در ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، زنده‌جان و غوریان ولایت هرات، بسته‌های وسایل زراعتی توزیع شده است.
این وسایل که شامل کراچی دستی، کریت پلاستیکی، دست‌کش دهقانی، موزه دهقانی، بوجی پلاستیکی و ماشین دواپاش می‌شود، از طریق برنامه‌ حمایت از اولویت ملی دوم مربوط به وزارت زراعت توزیع شده است.
به این دهقانان قبلاً تخم‌های اصلاح شده، کود کیمیاوی و مشوره‌های تخنیکی نیز ارایه شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۳
Background image

برگزاری نشست هم‌آهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در کندز

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به منظور هم‌آهنگی و پیشرفت با مؤسسات و نهادهای همکار، نشستی برگزار کرد. در این نشست مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۴۷
Background image

مسوولان شرکت زراعتی وادی ننگرهار: از فارم سوم امسال نزدیک به سه هزار و سی تن جواری به دست خواهد آمد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان فارم سوم شرکت زراعتی وادی ننگرهار می‌گویند که امسال حدود ۴۰۳۰ جریب زمین در این فارم برای کاشت جوار اختصاص یافته است و بر اساس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۲:۳۴
Background image

وزارت زراعت بیش از یک هزار جریب زمین را به وزارت ترانسپورت و هوانوردی منتقل کرد

۱۶ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات ریاست اراضی وزارت زراعت می‌گویند که در مرکز ولایت بامیان و همچنین در ولسوالی خاکجبار ولایت کابل، به منظور ساخت ترمینال ترانسپورتی و. . .

بازگشت به خبرها