تولید پیاز در تخار بیشتر از شصت‌هزار تُن رسید

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۳ - ۱۵:۲۰
 تولید پیاز در تخار بیشتر از شصت‌هزار تُن رسید

۲۳ میزان ۱۳۹۸
میزان تولید پیاز در ولایت تخار، امسال به بیشتر از شصت‌هزار متریک تُن رسیده و این ولایت بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی پیاز در سطح کشور به شمار می‌رود. ارزیابی‌ها در تخار نشان می‌دهد که از هر جریب زمین در ولایت ولایت، یک‌هزار و پنج‌صد تا دوهزار سیر پیاز برداشته می‌شود.
با افزایش میزان تولید، خرید و فروش پیاز نیز در ولایت تخار، امسال رونق بیشتری یافته و هر سیر پیاز در بدل ۸۰ تا ۱۲۰ افغانی خرید و فروش می‌شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولات تخار، می‌گوید که بخشی از پیاز تولید شده در این ولایت، به کشورهای پاکستان و هند صادر می‌شود.
قرار است وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی سال آینده یک سردخانه‌ی پنج‌صد متریک تُنی به منظور نگهداری سبزیجات و میوه‌جات در تالقان مرکز ولایت تخار بسازد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۳۰
Background image

تکمیل و تحویل کشمش خانه‌ها و ذخیره خانه‌های محصولات زراعتی در ولایت غزنی

بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، با همکاری پروژهٔ NRC، در این ولایت ۳۰ باب کشمش خانه  و ۲۰ باب سردخانهٔ نگهداری پیاز و و کچالو  با سیستم «صفر انرژی» ساخته شد.
ا. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۸:۱۵
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار: تولید روغن زیتون ۴۰ درصد افزایش یافته است

شرکت زراعتی وادی ننگرهار روند پروسس روغن زیتون را به ریاست سید محمد نعیم محمدی، رئیس اجرایی این شرکت، آغاز کرد. در مراسم افتتاح این روند، محمداجان راشد رئیس مالی و اداری، انجنیر ندی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

بازگشت به خبرها