پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی در کابل توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۲۷ - ۱۵:۲
 پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی در کابل توزیع شد

۲۷ سنبله ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، پنجاه فارم مرغ گوشتی نیمه تجارتی را در کابل توزیع کرده است. هریک از این فارم‌ها که ظرفیت نگهداری و پرورش پنج‌صد قطعه مرغ گوشتی را دارد، در ولسوالی‌های فرزه و پغمان توزیع شده است.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت کابل هنگام توزیع این فارم‌ها گفت: «این اولین‌بار است که فارم‌های نیمه تجارتی در ساحات دور دست ولسوالی‌های کابل به مردم توزیع می‌شود. این فارم‌ها در مجموع شامل ۲۵ هزار قطعه مرغ است که از سوی وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری آماده شده است. مستفیدین این فارم‌ها با ۵۰ درصد سهم، شامل این برنامه شده‌اند.»
آقای منگل افزود که این فارم‌ها با فعالیت دورانی در هر چهل روز حدود ۵۰ هزار کیلوگرام گوشت تازه به بازار عرضه می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۲۶
Background image

ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم به‌منظور افزایش حاصلات گندم در خوست

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست در چارچوب بودجه انکشافی امارت اسلامی افغانستان و تحت نظارت ریاست غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کشتزارهای نمایشی گندم. . .

BACK TO NEWS