۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۵۷
۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود


۳۱ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش 
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و لایت هرات می‌گویند، قرار است طی سال جاری به همکاری مالی موسسه همکار دست به دست در هرات از طریق شرکت‌های افغان رویال زعفران و شرکت طلای سرخ افغانستان به مساحت ۸۳ جریب زمین زعفران ارگانیک کشت گردد.
مولوی پیر محمد حلیمی، رییس زراعت ولایت لوگر، پروسه تولید زعفران ارگانیک را برای اولین بار در ولایت هرات یک گام مثبت در قبال ارزش افزایی بالای محصولات زعفران افغانستان یاد نموده، شرکت‌های تحت پوشش را تشویق نمودند تا این پروسه را با صداقت و ایمان داری به پیش ببرند .
خالد ودان مسول دفتر HIH  در این باره گفت، اهداف اساسی این پروژه دست‌یابی به درآمد بیشتر برای دهاقین و شرکت‌های زعفران از طریق حمایت آن‌ها برای سرمایه گذاری در تولیدات عضوی و تصدیق شده می‌باشد که ارزش و تقاضا زیاد در بازارهای بین‌المللی داشته باشد.
در همین حال برای شرکت‌های تطبیق کننده پیاز زعفران، کود حیوانی، پایه، سیم خاردار، لوله‌های پی وی سی و سورلر توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها