۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۳:۵۷
۸۳ جریب زمین در ولایت هرات زعفران ارگانیک کشت می‌شود


۳۱ سنبله ۱۴۰۱ هـ.ش 
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و لایت هرات می‌گویند، قرار است طی سال جاری به همکاری مالی موسسه همکار دست به دست در هرات از طریق شرکت‌های افغان رویال زعفران و شرکت طلای سرخ افغانستان به مساحت ۸۳ جریب زمین زعفران ارگانیک کشت گردد.
مولوی پیر محمد حلیمی، رییس زراعت ولایت لوگر، پروسه تولید زعفران ارگانیک را برای اولین بار در ولایت هرات یک گام مثبت در قبال ارزش افزایی بالای محصولات زعفران افغانستان یاد نموده، شرکت‌های تحت پوشش را تشویق نمودند تا این پروسه را با صداقت و ایمان داری به پیش ببرند .
خالد ودان مسول دفتر HIH  در این باره گفت، اهداف اساسی این پروژه دست‌یابی به درآمد بیشتر برای دهاقین و شرکت‌های زعفران از طریق حمایت آن‌ها برای سرمایه گذاری در تولیدات عضوی و تصدیق شده می‌باشد که ارزش و تقاضا زیاد در بازارهای بین‌المللی داشته باشد.
در همین حال برای شرکت‌های تطبیق کننده پیاز زعفران، کود حیوانی، پایه، سیم خاردار، لوله‌های پی وی سی و سورلر توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۱:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۳۶۶۱ دهقان در دایکندی

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی سیاه و سفید را برای دهقانان این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ پروان

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به‌منظور افزایش حاصلات گندم و حمایت از دهقانان، روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی را برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سالنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۰:۴۲
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز در ولایت بادغیس

۴ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس کمپاین تطبیق واکسین ضد بیماری رابیز (سگ‌دیوانه) را به‌منظور جلوگیری از شیوع این بیماری و حفاظت از صحت حیوانات در سطح مرکز و. . .

BACK TO NEWS