۶۵ سویابین‌کار در بغلان، مهارت‌های جدید را آموزش دیدند

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۹:۱۱
۶۵ سویابین‌کار در بغلان، مهارت‌های جدید را آموزش دیدند
۹ میزان ۱۳۹۹
آموزش‌دهی به سویابین‌کاران، در قالب «روز مزرعه»، در ولایت بغلان، توسط کارمندان ریاست زراعت بغلان و با حضور رییسان شوراهاى انکشافی محل و ۶۵ نفر از دهقانان پیش‌قدم در روستای کهنه‌مسجد ناحيه پنجم پلخمرى برگزار شد.
هدف از تجلیل این روز، معرفی تکنولوژی‌های نو زراعتی به دهقانان و در میان‌گذاری تجارب دهقانان با یک‌دیگر است.
در این برنامه‌ی آموزشی، راجع به کاشت، برداشت، اهمیت اقتصادی و غذایی سویابین معلومات داد.
کشت سویابین از سوی وزارت زراعت و نهادهای همکار و هم‌سو، به منظور ایجاد تنوع غذایی ترویج می‌شود

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها