۶۴۰ مترمربع زمین ریاست زراعت کاپیسا از غاصبان گرفته شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ - ۹:۱۷
 ۶۴۰ مترمربع زمین ریاست زراعت کاپیسا از غاصبان گرفته شد

۹ دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت ولایت کاپیسا می‌گوید که ۶۴۰ متر مربع زمین مربوط این ریاست از غصب رهانده شده است.
این ریاست می‌گوید: «۶۴۰ متر مربع زمین مربوط ریاست زراعت آبیاری و مالداری کاپیسا، که قبل از سال‌های ۱۳۸۰ در فارم جنگل‌ گلغندی تحت تعرض افراد و اشخاص قرار گرفته بود، به اثر همکاری مقام ولایت و ادارات مربوط این ولایت، از تصرف افراد کشیده و دوباره به زمین فارم گلغندی یک‌جا گردید.»
هم‌چنان به قول این ریاست، یک مقدار زمین دیگر که در گلغندی در سال‌های قبل تحت تعرض افراد و اشخاص قرار گرفته، نیز کارهای استرداد آن ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۱:۴۳
Background image

تلاش‌ها جهت حفاظت از پرندگان کمیاب در بدخشان

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، به هدف حفاظت از پرندگان کمیاب و جلوگیری از شکار حیات وحش، ۹ میل اسلحه چره‌ای را در ولسوالی کشم ضبط کرده است.
سید انعام‌الله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۲ - ۱۰:۸
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۶۵۰ دهقان و خانواده زراعتی در هلمند

۱۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
در ولسوالی‌های بغنی و موسی‌قلعه ولایت هلمند، به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری مؤسسات همکار، برای ۱۶۵۰ دهقان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۱۵:۴۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در سه ولسوالی ولایت سرپل

۱۱ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
بسته‌های تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی‌های سوزمه‌قلعه، گوسفندی و بلخاب ولایت سرپل، در چارچوب برنامه «تمویل مالی اضافی جهت مصونیت. . .

BACK TO NEWS