۶۰ گوسفند به ۱۵ محافظ کشت‌زارهای هینگ در ورسج تخار توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ - ۱۵:۵۲
۶۰ گوسفند به ۱۵ محافظ کشت‌زارهای هینگ در ورسج تخار توزیع شد

۱۷ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع ۶۰ گوسفند به ۱۵ نگهبان کشت‌زارهای طبیعی هینگ در ولسوالی ورسج این ولایت خبر می‌دهد.
به گفته‌ی ریاست زراعت ولایت تخار، ۶۰ گوسفند از پروژه کوچک عایداتی مربوط برنامه‌ی تنظیم منابع طبیعی وزارت زراعت برای ۱۵ محافظ متعلق به سه انجمن ارزش‌افزایی نبات طبی هینگ در ولسوالی ورسج، توسط مولوی عبدالله قرلق والی ولایت تخار رسماً توزیع شد.
در مراسم توزیع این کمک‌ها به محافظان چراگاه‌ها، نماینده‌ی شورای ولایتی، رییس مبارزه با حوادث، شوراهای انکشافی و رسانه‌ها حضور داشتند.
هم‌چنان ۲۰ گوسفند دیگر به زودی برای پنج محافظ متعلق به یک انجمن مربوط ولسوالی فرخار نیز توزیع می‌گردد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS