۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۴:۴۲
۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از توزیع ۳۰۰ گوسفند، ۲۰۰ بُز و هم‌چنین ۷۰۰ کیلوگرام تخم‌ هینگ، زیره و رشقه للمی به به صد تن از دهقانان عضو چهار انجمن فیروزکوه در این ولایت خبر داده است.
این کمک‌ها از طریق پروژه تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها، جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ‌های روان به مشارکت جوامع محلی، توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها