۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۴:۴۲
۵۰۰ بُز و گوسفند و ۹۰۰ کیلو تخم گیاه طبی و غیرطبی به انجمن‌های حفاظت از چراگاه‌ها در غور توزیع شد

۱۹ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، از توزیع ۳۰۰ گوسفند، ۲۰۰ بُز و هم‌چنین ۷۰۰ کیلوگرام تخم‌ هینگ، زیره و رشقه للمی به به صد تن از دهقانان عضو چهار انجمن فیروزکوه در این ولایت خبر داده است.
این کمک‌ها از طریق پروژه تنظیم همه‌جانبه چراگاه‌ها، جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ‌های روان به مشارکت جوامع محلی، توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

توزیع ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای دهاقین دایکندی

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، ۱۹ هزار و ۲۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران را برای ۴۸ تن از دهاقین این ولایت توزیع کرد.
مسؤولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۳:۴
Background image

در لعل‌پور ننگرهار برای ۷۹۴ خانواده نیازمند ۸.۷ میلیون افغانی کمک نقدی توزیع شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
برای ۷۹۴ خانواده نیازمند در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار، برای دومین بار به ارزش ۸ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۶۰۰ افغانی کمک نقدی توزیع شد. این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۹ - ۱۰:۵۹
Background image

از روند ساخت یک چکدم در ولسوالی پشت‌کوه فراه نظارت شد

۱۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از روند تطبیق پروژه ساخت یک چکدم در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه این ولایت نظارت کرد.
این نظارت به اساس هدایت. . .

بازگشت به خبرها