۴۰ پایه ماشین خردکننده علوفه برای مالداران هرات توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۱۰:۲۹
۴۰ پایه ماشین خردکننده علوفه برای مالداران هرات توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۰
برنامه حمایت از اولویت ملی دومِ وزارت زراعت، آبیاری، و مالداری در ولایت هرات، ۴۰ ماشین خرکننده‌ی علوفه یا (Chopper machine) را برای مالداران پیش‌قدم تحت پوشش این برنامه توزیع کرد.
هدف از توزیع این ماشین‌ها معرفی تکنولوژی جدید مالداری و ایجاد سهولت در امر تغذیه حیوانات است. علوفه‌جاتی مانند جواری و باجره، که خردکردن‌شان برای مالداران به شکل محلی مشکل است، توسط این دستگاه‌ها به ساده‌گی خرد شده و قابل تغذیه برای حیوانات می‌شود.
گفتنی است که مالداران تحت پوشش برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم، از سطح ولسوالی‌های انجیل، گذره، کرخ، و غوریان این ولایت هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۳:۰
Background image

توزیع بسته وسایل یا تجهیزات القاح مصنوعی برای تکنیشن‌های مالداری در فاریاب

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری دفتر اکتید، به منظور بهبود نسل گاوهای شیری، برای ۱۳ تن از تکنیشن‌های القاح مصنوعی پس از فراگیری یک برنامه آموزشی ۱۵. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۴۲
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کاپیسا

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، با اشتراک نمایندگان ادارات سکتوری و موسسات همکار در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۰:۱۳
Background image

نظارت از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در جوزجان

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
از جریان تطبیق کمپاین واکسین مواشی در ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان نظارت و کنترول صورت گرفت.
در ولسوالی فیض‌آباد، آمر مالداری و صحت حیوانی همراه با مدیر صحت. . .

BACK TO NEWS