۳۰ مزرعه‌ی نمایشی گندم در بادغیس ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۷ - ۱۳:۸
۳۰ مزرعه‌ی نمایشی گندم در بادغیس ساخته می‌شود

۲۷ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید که روند توزیع کودهای کیمیایی و تخم‌های اصلاح‌شده‌ی گندم به منظور ساخت ۳۰ مزرعه‌ی نمایشی گندم در این ولایت آغاز شده است.

عبدالتواب تائب، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید: «مطابق پلان طرح شده‌ی بخش ترویج آمریت امور زراعتی، به منظور ترویج کشت قطاری گندم، مزرعه‌ی نمایشی گندم در مرکز و ولسوالی‌های قادس، جوند، مقر، آب‌کمری ساخته می‌شود.»

آقای تائب گفت که هر یک از این مزرعه‌ها، یک جریب را در بر می‌گیرد و نیم جریب آن به صورت قطاری کشت می‌شود تا حاصل آن با کشت نیم جریب دست‌پاش مقایسه شود. نتیجه‌ی مقایسه هنگام برداشت در یک برنامه‌ی آموزش دهقان‌ها در مزرعه، به بررسی گرفته می‌شود.

به قول رییس زراعت بادغیس، به هدف تشویق و کمک برای تهیه وسایل و عوامل تولید، ۱۰ کیلو گرام تخم اصلاح‌شده، ۱۲.۵ کیلوگرام تخم گندم محلی، ۲۵ کیلوگرام کود »DAP»، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا، مصارف آماده‌سازی زمین و کشت به صورت قطاری، مصارف کنترل گیاهان هرز و بسته‌های زراعتی از جانب اداره‌ی زراعت برای هر مزرعه‌ی نمایشی دهقانان در نظر گرفته شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۲۳
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خاش بدخشان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور ارتقای سطح تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، دفتر افغان اید از طریق پروژه‌ی «تقویت ظرفیت‌ها جهت مبارزه علیه مواد مخدر» که از سوی دفتر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۲۱
Background image

پایان کمپاین مبارزه با تب خون‌دهنده کانگو و برنامه سیروسرویلانس بیماری بروسلوز در ولایت بامیان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مبارزه و کنترول کنه‌های خارجی بیماری تب خون‌دهنده کانگو (CCHF)  و برنامه سیروسرویلانس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۱۸
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات به ولایت پکتیا

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با هیأت همراهش در جریان سفر کاری خود به ولایت پکتیا، از روند. . .

بازگشت به خبرها